Search
Close this search box.

om Norph

Slow Photography

Magnolia, blomst, mørke farver, stoflighed, print, fotografi

“Jeg har altid været tiltrukket af at fotografere på denne måde. At observere naturens fine detaljer og indfange den perfekte uperfekthed i skønheden, som naturen er så rig på, fascinerer mig dybt. Denne intense koncentration på et enkelt motiv, kalder jeg for slow photography. Det er en form for mindfulness. Motivet kan ikke hastes igennem kameraet; den må tage den tid, som naturen kræver. Intet kan forceres, og jeg befinder mig i en helt anden verden af ro, når jeg fotograferer.”

Tine Hvolby er den kreative kraft og fotograf bag NORPHs printkollektion.

Tine Hvolbys printkollektion NORPH udspringer af hendes fascination af naturen og dens “perfekte uperfekthed”. Denne fascination afspejler sig i billederne gennem et fokus på detaljerne i blomsterne og den fotografiske teknik, som fremhæver teksturernes uperfekthed, der konstant er til stede i hendes billeder.

valmue print, foto prints på bøjler, blå print, print til salg

New Norph posters…  fresh off the press. 

Norph-kollektionen er en samling af billeder; det er en hyldest til naturens essens, landskabernes ro og floraens skønhed. Hver eneste billede i denne kollektion fanger det uperfekte i den perfekte natur, et ærligt øjeblik af verden omkring os. Fotograferingsstilen i Norph-kollektionen er præget af en subtil dybdeskarphed, som lader hvert motivs tekstur fortælle sin egen stille historie.

Motiverne i printkollektionen er en illustrativ og grafisk fortælling, der indbyder til reflektion og fordybelse. Hvert billede bliver en del af din boligs sjæl, et unikt designelement, der taler til både hjerte og sind. Med Norph-kollektionen indfører du mere end et fotografi i dit hjem – du bringer naturens poetiske fortællinger ind i dine rum.

klematis, frøstand af klematis, sort hvid fotografi, nærbillede af klematis

Windy Clematis. “Windy Clematis” – navnet er lidt fjollet, og uden den dybere tanke bag, men kan du forestille dig et væsen med en stor manke, der sidder let foroverbøjet på en knallert, mens vinden får dets hår til at blafre bagud? Nej, vel? I virkeligheden er motivet en frøstand fra en klematis. Smukt, grafisk og meget enkelt i sit udtryk.”

“Alt handler om balance, og jeg ønsker ikke at beskæftige mig udelukkende med én type fotografering. For mig handler det om at finde balancen i modsætningerne i mine fotografiske opgaver, og i naturen finder jeg inspiration og ro”.

-Tine Hvolby

Tang fastgjort på en koral. Almindeligt dansk tang. Grafisk enkelt. Få farver, hvid, brun, grå, lyseblå

Tang skyllet op på stranden, klamrende sig fast til den koralsten, den havde været knyttet til i havet. Ganske almindelig dansk tang, men er det ikke smukt? Tang er som skyer; kig nøje, og du vil opdage en hel verden af motiver og sjove skabninger.

Tine Hvolby har været fotograf iden 2005 hvor hun tog sin uddannelse som fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole.

Se hendes arbejde;  Tine Hvolby Photography