Søg på
Luk dette søgefelt.

Om Norph

Langsom fotografering

"Jeg kan ikke lade være... Jeg er konstant tiltrukket af den uperfekte perfektion i dyreliv og landskaber. Slow Photography er min mindfulness"

Tine Hvolby er den kreative hjerne og fotograf bag NORPH's printkollektion.

Tine Hvolbys printkollektion NORPH udspringer af hendes fascination af naturen. Det er fascinationen af floraens "perfekte ufuldkommenhed". Det viser sig i billederne ved at fokusere på detaljer i blomsterne og i selve den fotografiske tilgang, som fokuserer på den teksturimperfektion, der altid er til stede i hendes billedmateriale.

Nye Norph-plakater... lige fra trykken. 

Norph-kollektionen er en samling billeder med fokus på natur, landskaber og flora. Det unikke ved billederne er, at der er fokus på det uperfekte i det perfekte.

Den fotografiske tilgang til Norph-kollektionen er lavet med en lille dybdeskarphed, hvilket gør det muligt for motivets tekstur at fremhæve historien.
De omhyggeligt udvalgte motiver af planter eller blomster bliver en illustrativ og grafisk historie, der egner sig til unik indretning.

Blæsende klematis. Navnet er lidt fjollet, tankeløst, men kan du forestille dig et væsen med en stor manke, der sidder let foroverbøjet på en knallert, og vinden får dens hår til at blæse baglæns? Nej, okay, men i virkeligheden er motivet en frøplante fra en klematis. Smukt, grafisk og meget enkelt i sit udtryk.

"Alt er en balance, og jeg vil ikke kun beskæftige mig med én slags fotografi. For mig handler det om balance i modsætningerne i mine fotografiske opgaver, og i naturen finder jeg inspiration og ro".

Tang, der sidder fast på en sten. Helt almindelig dansk tang, hvor skønt er det ikke. Tang er som skyer; man kan finde en hel verden af motiver og sjove væsner, hvis man bare kigger.

Tine Hvolby har været selvstændig fotograf, siden hun blev færdiguddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2005.

Du kan se hendes hjemmeside for kommerciel fotografering på følgende adresse: Tine Hvolby Photography